Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Kessoten sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus lastenneuvolaan, ehkäisyneuvolaan ja aikuisneuvolaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tiedote: Kuljetuspalveluiden välityskeskuksen vaihtuminen 1.2.2022 alkaen

Kessote toteuttaa kuljetuspalveluiden välityskeskuspalvelun pilotoinnin yhteistyössä FCG Smart Transportation Oy:n kanssa 31.1.2022 asti. Välityskeskuspalvelun Kessotelle tuottaa 1.2.2022 alkaen Keskustaksi Oy.

Välityskeskuksen pilotoinnista saadun palautteen ja hyvien käytäntöjen perusteella Kessote on kilpailuttanut välityskeskuspalvelun palveluntuottajan marraskuun 2021 aikana. Välityskeskuksen kilpailutuksessa kokonaisedullisuuden lisäksi painotettiin laatutekijöitä, jotka kilpailutuksen voittajan tulee täyttää. Yhtymähallitus päätti kilpailutuksen perusteella välityskeskuspalveluntuottajan hankinnasta 1.2.2022 alkaen kokouksessaan 16.12.2021.

Välityskeskuspalvelun Kessotelle tuottaa 1.2.2022 alkaen Keskustaksi Oy. Keskustaksi Oy on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan alueella toimiva taksivälityskeskus. Yritys on perustettu Seinäjoella vuonna 1975, jossa yhtiön toimipiste yhä sijaitsee. Keskustaksilla on vahva osaaminen yhteiskunnan maksamien kyytien välittämisestä niin VPL- kuin Kela-puolellakin. Vuonna 2022 Keskustaksi Oy välittää Kela-matkoja Etelä-Pohjanmaalle, Pohjanmaalle ja Satakuntaan, sekä VPL-matkoja lähes koko Etelä-Pohjanmaalle, sekä osaan Satakuntaa. Keskustaksi Oy:n tavoite on tulla tunnetuksi palveluidensa laadusta, ja se onkin Suomen ensimmäinen ISO-9001-laatusertifioitu taksivälitysyhtiö.

FCG Smart Transportation Oy kiittää asiakkaitaan yhteistyöstä ja päättää välityskeskuspalvelun tuottamisen Kessotelle 31.1.2022.

Kessote tiedottaa asiakkaitaan muutoksesta erikseen. Välityskeskuksen vaihtuminen ei tuo muutoksia Kessoten sopimusautoilijoihin.

Julkaisupäivä