Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Asumisyksikkö Kirsikkakoti

Asumisyksikkö Kirsikkakodin asumista järjestetään kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain perusteella. Asumisyksikkö Kirsikkakoti tarjoaa ympärivuorokautisen, kodinomaisen vaihtoehdon kahdeksalle asukkaalle. Tehostetussa palveluausmisessa tarvitsee paljon apua, hoitoa, ohjausta ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan.

Kirsikkakoti sijaitsee Kokemäellä Vuollekodin kiinteistössä. Kirsikkakodilla on oma piha ja sisäänkäynti Vuolletieltä. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka he saavat itse kalustaa. Yhteisiä tiloja ovat olo- ja ruokahuone, sauna- ja pesutilat sekä inva-wc.

Asumisessa korostetaan asiakaslähtöisyyttä, tasavertaisuutta ja kehitysvammaisen hyvää elämänlaatua. Päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä harrastusten mukaan. Arkisin asukkaat osallistuvat päivä- ja työtoimintaan yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Yhteystiedot

Kirsikkakoti
Aukioloajat:

Osoite: Vuolletie 1 A
32800 Kokemäki

Tiina Ketonen

vammaispalvelun palveluohjaaja Kehitysvammahuollon palvelut Hovipajan ja Kirsikkakodin lähiesimies

Soittoajat: ma, ti, to ja pe klo 9– 10