Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Omaolo

Oireiden ja terveysongelmien arviointi ja toimintasuositukset

Siirry Omaolo-palveluun

Kessote Vihta

Ajanvaraus koronanäytteisiin ja -rokotteelle

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Lastenneuvola

Tuemme perheitä omaksumaan terveitä elintapoja, löytämään keinoja ratkaista ongelmia ja luottamaan omiin kykyihinsä vanhempina. Pyrimme vahvistamaan vanhempien voimavaroja lapsilähtöisessä kasvatuksessa ja lapsen hyvässä huolenpidossa sekä oman itsensä ja parisuhteen hoitamisessa. Terveydenhoitaja ja lääkäri toimivat neuvolassa yhteistyössä ja tarvittaessa ohjaavat perhettä käyttämään muitakin palveluja.

Lastenneuvolan määräaikaisissa terveystarkastuksia terveydenhoitajat tapaavat lasta ja perhettä 16 kertaa ennen kouluikää ja lääkäri 4 kertaa. Tarkastuksiin liittyvät kasvun ja kehityksen seurantatutkimukset, rokotukset, sekä terveysneuvonta ja keskustelut. Laajoja koko perheen hyvinvointia huomioivia terveystarkastuksia on kolme; lapsen ollessa 4 kk, 1,5-vuotias sekä 4-vuotias.

Lastenneuvolaikäisille ja heidän vanhemmilleen järjestetään myös vahvuutta vanhemmuuteen perheryhmiä, sekä muutaman kerran kokoontuvia äiti-lapsiryhmiä.

Ajanvaraukset vain puhelimitse lastenneuvolan hoitajilta ma-pe klo 12-13.
Osoitteeseen neuvola@kessote.fi voi jättää yhteydenottopyynnön. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kessote.fi.
Huom! Älä lähetä salassapidettäviä tietoja sähköpostilla.

Tee oirearvio Omaolo-palvelussa

Avaa Omaolo

Eurajoki

Eurajoki

Mira Myllyniemi

terveydenhoitaja

Soittoajat: ma-pe klo 12-13

Alueet: Lapijoki, Hankkila, Ilavainen, Koivuniemi, Köykkä, Lutta, Rikantila, Saari, Tahkoniemi, Taipale, Vaimala, Kuivalahti, Auvi, Linnamaa, Pihlaus, Vuojoki

Eurajoki

Päivi Suominen

terveydenhoitaja

Soittoajat: ma-pe klo 12-13

Alueet: Kirkonkylä, Kainu, Lavila, Pappila, Sydänmaa, Tarvola, Huhta, Irjanne, Kaukomäki, Mullila

Luvia

Anna Saarinen

terveydenhoitaja

Soittoajat: ma-pe klo 12-13