Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Omaolo

Oireiden ja terveysongelmien arviointi ja toimintasuositukset

Siirry Omaolo-palveluun

Kessote Vihta

Ajanvaraus koronanäytteisiin ja -rokotteelle

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Asumispalvelut ikäihmisille

Ikäihmisten asumispalvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat eri syistä tukea ja palveluja asumisensa järjestämiseen.

Ikäihmisten asumispalvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat eri syistä tukea ja palveluja asumisensa järjestämiseen.

Asumispalveluista päättää moniammatillinen SAS-ryhmä (selvitä-arvioi-suunnittele) hakemuksen ja palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Hakemusvaiheessa asiakas voi esittää toiveensa hoivapaikasta, mutta sijoitusvaiheessa huomioidaan kaikki käytettävissä olevat asiakkaan tarpeeseen vastaavat hoivapaikat.

Kaikkien työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kessote.fi (ilman ääkkösiä ja erikoismerkkejä).

Ikäihmisten neuvontapuhelin 044 450 3500

Palvelee arkisin klo 9–15.

Koronaa koskien tiedote:

Tietoja alueellisista suosituksista ja tilanteesta koronaa koskien löydätte Satasairaalan sivuilta Koronavirus (COVID-19). Vierailuja koskien saatte lisätietoja asumisyksiköstä.


Ryhtyisitkö ikäihmisten perhehoitajaksi?

Lue lisää uutisestamme.


Muita lomakkeita

Yhteystiedot

Jaana Tuokkola

asumispalvelupäällikkö

Ajankohtaista aiheesta

Kuntouttava päivätoiminta alkaa 20.9.2021

Kessoten ikääntyneitten kuntouttava päivätoiminta käynnistyy pitkän tauon jälkeen 20.9.2021 alkaen Eurajoella ja Luvialla sekä Harjavallassa …