Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Nopea ja vaivaton Pyydä apua! -nappi

Pyydä apua! -nappi on sosiaalipalveluille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava.

Pyydä Apua! -nappi on tarkoitettu kaikenikäisille avuntarvitsijoille. Se on verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain.

Pyydä apua! -nappi on esimerkki helposta sosiaalipalveluiden sähköisestä palvelusta. Palvelu on käytössä aina ja kaikkialla eli se ei ole sidottu aikaan tai paikkaan eikä kysyjän tarvitse etsiä oikeaa henkilöä tai tahoa kysymykselleen tai avunpyynnölleen. Palvelua voi käyttää helposti kuka tahansa, jopa nimettömänä.

Napin kautta tulleisiin kyselyihin ja apupyyntöihin vastaa Kessoten henkilöstö.
Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon. Näissä tilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Vastaamme kysymykseesi tai avunpyyntöösi 3 arkipäivän sisällä.

Pyydä apua! -nappi löytyy Kessoten nettisivujen etusivulta. Pääset täyttämään yhteydenottolomakkeen myös osoitteessa https://www.hyvis.fi/fi/web/satakunta/pyyd%C3%A4-apua-keski-satakunta#/

Julkaisupäivä