Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Omaolo

Oireiden ja terveysongelmien arviointi ja toimintasuositukset

Siirry Omaolo-palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Korona toimintaohjeita vammaispalveluissa

Vammaispalvelun asiakkaat ovat useimmiten riskiryhmiin kuuluvia. Tämän vuoksi on syytä olla varovainen ja noudattaa Satakunnan maakunnan, Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistusta pandemian suhteen.

Yhteydenotot vammaispalvelun työntekijöille pyydetään tekemään ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse asiakastapaamisten sijaan. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät tältä sivustolta.

Toimintakeskus Toimarin ja Hovipajan toiminnot jatkuvat siten, että asiakasmääriä toimintaryhmissä on pienennetty. Asumisyksikkö Kirsikkakodin vierailijoita pyydetään ilmoittamaan vierailuistaan etukäteen, ja vierailut tehdään terveinä, käytetään maskia ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökohtaisille avustajille on saatavilla suojaimia ja asiakkaita pyydetään olemaan tarvittaessa vammaispalveluun yhteydessä.

Hyödyllisiä linkkejä koronaviruspandemiaan liittyen:

Koronavirus Kessote

Koronavirus Satasairaala

Ajankohtaista koronaviruksesta -THL

Koronavirus ja vammaispalvelut -THL

Usein kysyttyjä kysymyksiä koronapandemiasta – Heta-liitto ry

Verneri » Selkokieliset sivut » Koronavirus

Julkaisupäivä