Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Kessoten sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus lastenneuvolaan, ehkäisyneuvolaan ja aikuisneuvolaan.

Siirry ajanvaraukseen

Kessoten alueen asukkaiden influenssarokotukset alkavat – samalla käynnillä yli 65-vuotiaille ja riskiryhmille koronan tehosterokotus

Rokotus on paras tapa suojautua influenssalta ja sen jälkitaudeilta. Rokotuksen antama suoja muodostuu noin kahdessa viikossa. Rokote on maksuton riskiryhmiin kuuluville. Jos et kuulu riskiryhmään, voit itse hankkia rokotteen ja tulla sitten rokotettavaksi. Rokotustoimenpide on kaikille maksuton.

Influenssarokotuksia annetaan ajanvarauksella 31.10.2022 alkaen terveysasemilla ja ilman ajanvarausta pop up-rokotuspäivinä. Ajanvarausohjeet ja pop up -rokotuspäivät löydät täältä.

Neuvoloissa, kouluterveydenhuollossa, opiskeluterveydenhuollossa, kotihoidossa ja asumispalveluissa influenssarokotukset käynnistyvät myös lokakuun lopussa.


Tänä syksynä terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee uutta koronan tehosterokotusta kaikille 65 vuotta täyttäneille, 18 vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville sekä voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille.

Näihin ryhmiin kuuluva voi ottaa tehosterokotteen, kun edellisestä rokotuksesta tai taudin sairastamisesta on kulunut vähintään kolme kuukautta riippumatta siitä, kuinka monta rokotetta on aiemmin saanut tai kuinka monta kertaa sairastanut koronan.

Tehosterokotteen saa samalla käynnillä influenssarokotuksen kanssa.


Lisää tietoa rokotuksista ja ajanvarauksesta:

Influenssarokotukset
Koronarokotukset

THL: Influenssarokote

Julkaisupäivä