Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Kausi-influenssarokotteiden kysyntä on ollut suurta – Uusia aikoja tulee varattavaksi vkolla 49

Aikuisten riskiryhmään kuuluvien kausi-influenssarokotteiden 2021-2022 kysyntä on ollut Kessoten kuntayhtymän alueella suurta. Aikoja influenssarokotuksiin on vielä varattavissa Eurajoella ja Luvialla, satunnaisia vapaita aikoja löytyy Harjavallan, Kokemäen ja Nakkilan toimipisteistä. Rokotusajan jo varanneiden rokotukset pyritään turvaamaan.

Influenssarokotuksia annetaan myös muiden vastaanottokäyntien yhteydessä

Influenssarokotuksia annetaan lisäksi sovitun lääkärin, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan vastaanottokäynnin yhteydessä sekä 6 kk – 6 vuoden ikäisille lapsille ja raskaana oleville naisille ajanvarauksella omassa neuvolassa. Lapsia ja nuoria rokotetaan myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Asiakkaita rokotetaan lisäksi kotihoidossa, ympärivuorokautisissa paikoissa ja vuodeosastoilla. Jos sinulla on mahdollisuus rokotukseen edellä mainitusti, ei sinun tarvitse varata erillistä rokotusaikaa.

Sähköinen ajanvaraus influenssa- ja koronarokotuksille

Uusia aikoja influenssarokotuksiin tulee varattavaksi viikolla 49, kun mahdollinen lisäerä influenssarokotuksia saapuu. Tiedotamme heti, kun uudet ajat ovat varattavissa.

Vapaat ajat koronarokotuksille löydät ajanvarauspalvelustamme, johon on avattu oma rokotusajanvaraus pelkästään koronarokotuksille. Viestikenttään voi kirjata halutessaan haluamansa koronarokotteen nimen tai valmistajan.

Ajanvaraukseen pääset tästä.


Tarkempaa tietoa influenssa- ja koronarokotteista sekä ajanvarauksesta löydät täältä.

Julkaisupäivä