Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Harjavallan keskustan alakoululla on tapahtunut altistuksia koronavirusinfektiolle 18.-21.10.2021.

Altistusten johdosta Kessoten tartunnanjäljitys on asettanut karanteeniin noin 50 koulun oppilasta ja kolme henkilökunnan jäsentä. Tähän mennessä laboratoriovarmennettuja koronatartuntoja on todettu neljällä oppilaalla. Tartuttavuusaikana koronavirukselle on voinut altistua myös Harjavallan uimahallissa 15.10. klo 17-19 ja 19.10. klo 10-13.

Jos olet asioinut keskustan alakoululla tai uimahallilla em. ajankohtina ja sinulla on koronavirusinfektioon liittyviä oireita, pyydämme hakeutumaan testeihin Kessoten tai oman kuntasi näytteenottopisteelle ja noudattamaan omaehtoista karanteenia testituloksen valmistumiseen saakka. Ajan koronanäytteelle ja koronarokotukselle voit varata Kessoten ajanvarauksessa.

Flunssaoireissa tulee välttää kaikkia kontakteja riippumatta koronarokotusten ottamisesta. Ilman täyttä rokotussuojaa olevien ja erikseen määriteltyihin riskiryhmiin kuuluvien tulee edelleen hakeutua koronavirustestiin kaikissa hengitystieinfektion oireissa.

Julkaisupäivä