Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Kessoten sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus lastenneuvolaan, ehkäisyneuvolaan ja aikuisneuvolaan.

Siirry ajanvaraukseen

Palautteesi on meille tärkeää. Voit lähettää meille palautetta oheisella lomakkeella. Huom.! Emme voi vastata palautteeseen, jos mukana ei ole yhteystietoja. Tarkista ennen lomakkeen lähettämistä, että yhteystietosi ovat oikeelliset.

Palautteen vastaanottaa kuntayhtymän nettisivustoa päivittävä henkilö, joka ohjaa viestit niille tahoille joita asia koskee. Yleensä palaute välitetään ko. henkilölle/asiaa hoitavalle ja hänen esimiehelleen, tarvittaessa kuntayhtymän johtoryhmälle ja aina hallitukselle saakka.

Tämän sähköpostin tietoturvaa ei ole varmistettu. Palautteessa ei tule lähettää esim. henkilötunnuksia tai terveystietoja. Palauteviestinä ei myöskään tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja, oikaisuvaatimuksia päätöksiin tai potilasvahinkoasioita. Ota näissä tapauksissa yhteyttä potilasasiamieheen. Palautetta voi jättää myös terveysasemilla sijaitseviin palautelaatikoihin.

Palautteisiin liittyvä henkilötietojen käsittely

Antamasi palaute on anonyymiä, jos et anna yhteystietojasi. Jos toivot yhteydenottoa, jätä nimesi sekä sähköpostiosoiteesi tai puhelinnumerosi. Kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakaspalautteen käsittelemiseksi, jolloin tavoitteena on parantaa ja kehittää asiakaskokemusta sekä palveluita.

Hyvät asiakkaamme: mikäli teillä on kysyttävää hoidostanne, haluatte varata/peruuttaa ajan tai yhteystietonne muuttuvat, ottakaa yhteyttä puhelimitse omalle terveysasemallenne.

Palautelomakkeen kautta ei voi uusia reseptejä. Jos haluatte uusia reseptinne sähköisesti, se onnistuu Omakannasta.