Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Omaolo

Oireiden ja terveysongelmien arviointi ja toimintasuositukset

Siirry Omaolo-palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Geriatrian poliklinikan työntekijät ovat viihtyneet hyvin uusissa tiloissa

Geriatrian poliklinikka on toiminut vanhainkoti Hopearannan tiloissa syyskuun puolivälistä alkaen. Muutto uusiin tiloihin sujui vauhdikkaasti ja uudesta paikasta on muodostunut Kessoten geriatrisen tiimin tukikohta. Geriatrian poliklinikan tiimin kanssa samoihin tiloihin muuttivat myös kotihoidon toiminnanohjaajat ja VideoVisit-palvelu.

Geriatrisella poliklinikalla työskentelevät geriatrinen sairaanhoitaja Terhi Kähäri, muistihoitaja Jenni Bertin ja muistihoitaja Elina Lindroos sekä jo eläkkeellä oleva muistihoitaja Eeva Ranki. Lisäksi muistihoitajan vastaanottoa pidetään Nakkilan terveysasemalla sekä Kokemäellä palvelukeskus Henrikinhovissa.

Muistihoitajien vastuualueet:

Elina Lindroos – Harjavalta ja Nakkila
Jenni Bertin – Kokemäki
Miia Koskenvaara – Eurajoki

Asiakkaat ja omaiset tavoittavat geriatrisen sairaanhoitajan ja muistihoitajat soittoajoilla. Ammattihenkilöt, joiden käytössä on Pegasos, toivotaan ottavan yhteyttä sen välityksellä Pegasos-postilla. Ajat vastaanotolle ja kotikäynnit sopivat kukin hoitajista itse asiakkaan tai omaisten kanssa.

Julkaisupäivä