Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

EU:n koronarokotustodistus on saatavilla Omakannassa

EU:n koronatodistus täydentyy 14.7.2021, kun todistukset koronatestituloksesta ja sairastetusta koronavirustaudista tulevat saataville Omakantaan.

EU:n koronatodistus täydentyy 14.7.2021, kun todistukset koronatestituloksesta ja sairastetusta koronavirustaudista tulevat saataville Omakantaan. EU:n koronarokotustodistus on ollut saatavilla Omakannasta 22.6.2021 alkaen. Todistukset ovat osa EU:n koronatodistusta. Kessotessa on aloitettu valmistelut EU:n koronatodistuksen Kansallisen tulostus- ja kirjaamispalvelun (KTKP) käyttöönotolle. EU:n koronatodistusten tulostus terveydenhuollosta on oltava mahdollista kuuden viikon siirtymäajan kuluessa EU-asetuksen voimaantulosta 1.7.2021 eli viimeistään 12.8.2021.

Täältä löydät ohjeet koronarokotustodistuksen tulostamiseen Omakannasta. https://www.kanta.fi/koronatodistus

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Omakanta-palvelua tai valtuuttaa toista henkilöä käyttämään sitä puolestasi, saat todistuksen omalta terveysasemaltasi. Todistus on noudettavissa noin kahden viikon kuluttua pyynnöstäsi. 

Julkaisupäivä