Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Kessoten sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus lastenneuvolaan, ehkäisyneuvolaan ja aikuisneuvolaan.

Siirry ajanvaraukseen

Omat potilas/asiakastiedot

Potilas/asiakastiedot

Jos tarvitset kopioita omista potilas/asiakastiedoista, saat niitä

  • Omakanta-palvelusta terveydenhuollon osalta
    Voit itse tulostaa potilastiedon arkistoon liittymisen jälkeen muodostuneet käyntitiedot. Kuntayhtymä liittyi potilastiedon arkistoon 6.11.2014.

Palveluun kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa www.omakanta.fi ja tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen henkilökortti. Omakanta-palvelusta voit myös nähdä ja uusia sähköiset reseptisi.

  • ammatilaisen vastaanoton yhteydessä
    Voit pyytää tietojasi myös vastaanotolla käynnin yhteydessä. Huomioi, että vastaanottokäynnin aika ei välttämättä riitä tulostamiseen, jos kysymys on esim. monien eri sairauksien/asioiden kirjauksista pitkältä ajanjaksolta.
  • tietosuojavastaavalta
    Jos tarvitset pitkän aikavälin tietoja tai vanhoja, ajalta ennen sähköisiä tietojärjestelmiä olevia tietoja, täytä Henkilötietojen tarkastuspyyntö. Voit valintasi mukaan tulla tarkastamaan tietosi sovittuna aikana tai toimitamme kopiot tiedoista postitse kotiosoitteeseesi. Tulosta Henkilötietojen tarkastuspyyntö, täytä se huolellisesti, allekirjoita ja palauta osoitteella Harjavallan terveysasema, Tietosuojavastaava, Koulukatu 2, 29200 Harjavalta. Voit jättää lomakkeen myös toimipisteisiimme. Rekisteritietojen tarkastusoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voi tehdä toisen puolesta.

Satakunnan hyvinvointialueen henkilötietojen tarkastuspyynön löydät täältä.

Huomioi, että lain mukaan voimme luovuttaa Sinulle vain Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän rekisterissä muodostuneita tietoja. Muut tiedot pitää pyytää siitä toimintayksiköstä, minkä rekisterissä ne ovat muodostuneet. Näet muissa yksiköissä muodostuneet tiedot myös Omakannasta siitä alkaen, kun ko. yksiköt ovat liittyneet potilastiedon arkistoon.

Yhteyshenkilö

Artikkelit aiheesta

Reseptin uudistamispyynnön voi nyt lähettää myös Omakannasta

Ohje reseptien uusimiseen Omakannan (Kanta.fi) kautta. Miten lähetän uusimispyynnön Omakannassa? Toimi näin: Kirjaudu omakantaan ja valitse …