Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Omaolo

Oireiden ja terveysongelmien arviointi ja toimintasuositukset

Siirry Omaolo-palveluun

Kessote Vihta

Ajanvaraus koronanäytteisiin ja -rokotteelle

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Omat potilaskertomustiedot

Potilaskertomustiedot

Jos tarvitset kopioita omista potilaskertomuksistasi, saat niitä

  • Omakanta-palvelusta
    Voit itse tulostaa potilastiedon arkistoon liittymisen jälkeen muodostuneet käyntitiedot. Kuntayhtymä liittyi potilastiedon arkistoon 6.11.2014.

Palveluun kirjaudutaan internet-selaimella osoitteessa www.omakanta.fi ja tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen henkilökortti. Omakanta-palvelusta voit myös nähdä ja uusia sähköiset reseptisi.

  • hoitajalta vastaanoton yhteydessä
    Voit pyytää potilaskertomustietojasi myös vastaanotolla käynnin yhteydessä. Huomioi, että vastaanottokäynnin aika ei välttämättä riitä tulostamiseen, jos kysymys on esim. monien eri sairauksien kirjauksista pitkältä ajanjaksolta.
  • tietosuojavastaavalta
    Jos tarvitset pitkän aikavälin tietoja tai vanhoja, ajalta ennen sähköisiä tietojärjestelmiä olevia tietoja, täytä rekisteritietojen tarkastuspyyntö. Voit valintasi mukaan tulla tarkastamaan tietosi sovittuna aikana terveysasemalle, tai toimitamme kopiot tiedoista postitse kotiosoitteeseesi. Tulosta Henkilötietojen tarkastuspyyntö, täytä se huolellisesti, allekirjoita ja palauta osoitteella Harjavallan terveysasema, Tietosuojavastaava, Koulukatu 2, 29200 Harjavalta. Voit jättää lomakkeen myös terveysasemillemme. Rekisteritietojen tarkastusoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voi tehdä toisen puolesta.

Huomioi, että lain mukaan voimme luovuttaa Sinulle vain Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän rekisterissä muodostuneita tietoja. Muut tiedot pitää pyytää siitä toimintayksiköstä, minkä rekisterissä ne ovat muodostuneet. Näet muissa yksiköissä muodostuneet tiedot myös Omakannasta siitä alkaen, kun ko. yksiköt ovat liittyneet potilastiedon arkistoon.

Yhteyshenkilö

Artikkelit aiheesta

Reseptin uudistamispyynnön voi nyt lähettää myös Omakannasta

Ohje reseptien uusimiseen Omakannan (Kanta.fi) kautta. Miten lähetän uusimispyynnön Omakannassa? Toimi näin: Kirjaudu omakantaan ja valitse …