Siirry sisältöön
Hoitoon hakeutuminen

Minun asiointini

Yhteys omalle terveysasemalle

Siirry palveluun

Kessote Vihta

Lasten koronarokotukset, lastenneuvola, ehkäisyneuvola, aikuisten terveystarkastukset (40-vuotiaan miehen terveystarkastus ja työttömän työnhakijan terveystarkastus), influenssarokotukset (syksyisin)

Siirry ajanvaraukseen

SataDiag Vihta

Ajanvaraus laboratoriotutkimuksiin

Siirry ajanvaraukseen

Pyydä apua -nappi

Yhteys sosiaalipalveluihin

Siirry palveluun

Apuvälineet

Apuvälineet

Fysioterapian apuvälinepalvelusta lainataan liikkumisen ja päivittäisten toimintojen apuvälineitä kuten kyynärsauvat, kävelykepit, wc-korokkeet, sängynjalankorokkeet, rollaattorit ja pyörätuolit sekä erilaisia ortooseja (esim. selkä- ja polvitukia).

Apuvälinetarpeen voi todeta henkilö itse, hänen läheisensä tai terveydenhuoltohenkilöstö. Apuvälineet saa ensin lyhytaikalainaan ja pidemmistä lainoista sovitaan tarpeen mukaan.

Erityisempien apuvälineiden, esim. pienapuvälineet, lääkinnälliset hoitosukat, ortopediset jalkineet, pohjalliset, sähköpyörätuolit yms. saatavuus perustuu apuvälineestä riippuen fysioterapeutin tai lääkärin suositukseen ja saatavuusperusteihin ja yksilölliseen harkintaan. Lisätietojen saamiseksi ota yhteyttä fysioterapiayksikköön arkisin 8.00–11.00 puh. 044 450 3191.

Apuvälineiden myöntäminen perustuu Satakunnan sairaanhoitopiirin saatavuusperusteisiin ja potilaan tilanteen tapauskohtaiseen ja yksilölliseen harkintaan lääketieteellisin ja hoidollisin perustein.

Apuvälineiden lainaus on maksutonta.